Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Συναυλία με τους αδελφούς Τσαχουρίδη διοργανώνει ο ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών

Μουσική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής,   Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού (ΟΠΑΚΠΑ) του Δήμου Σερρών.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης με θέμα την διοργάνωση μουσικής συναυλίας  από τον ΟΠΑΚΠΑ στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 21.00 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες Κωσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του Δήμου Σερρών. Ο Δήμαρχος Σερρών κάλεσε όλους τους Σερραίους να στηρίξουν την συναυλία, αφού όπως είπε είναι για ιερό σκοπό . «Αφορά τη στήριξη οικονομικά αδύνατων συνανθρώπων μας και πρέπει να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι», είπε ο κ.Αγγελίδης. Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ αναφερόμενος στην εκδήλωση, τόνισε ότι η συναυλία δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τον ΟΠΑΚΠΑ , αφού τα έξοδα θα καλυφθούν από τα έσοδα της συναυλίας. Κάλεσε όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν στην εκδήλωση, αφού όπως είπε θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν και να περάσουν μια όμορφη βραδιά.

Την εκδήλωση στηρίζει ως χορηγός η «Εταιρία Οικονομικών Συμβούλων Βέρρος Κωνσταντίνος», αλλά και άλλες Σερραϊκές Επιχειρήσεις, με ευαισθησία και ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και την παράδοση.

Πηγή: Serrespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου