Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Εξωστρέφεια, πηγή αισιοδοξίας αλλά και δύναμης για την SKAG !

Εξωστρέφεια, πηγή αισιοδοξίας αλλά και δύναμης για την SKAG !
Η Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ, γνωστή σαν SKAG, αμιγώς Ελληνική εταιρία αποτελεί μία από τις πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες της Ευρώπης.  Με στρατηγικά επενδυτικά πλάνα από την ίδρυση της μέχρι σήμερα παράγει τα προϊόντα της σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, στο Κρυονέρι Αττικής, ενώ παράλληλα εξάγει σε περισσότερες από 28 χώρες.

Συνειδητή επιλογή της SKAG ήταν και είναι, όχι μόνο να μείνει στην Ελλάδα, αλλά και να επενδύει εδώ. Προϊόντα όπως τα τετράδια Super Διεθνές, τα Θεματικά τετράδια University, τα Κλασέρ γραφείου SKAG,  αλλά και πολλά άλλα έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια ηγετική θέση στη κατηγορία τους.   
H εταιρία, εξάγει από το 1990 (κλασέρ γραφείου SKAG - πρώτο εξαγωγικό προϊόν) στις αγορές της Ε.Ε., Μεσογείου, Μέσης Ανατολής. Πρόσφατα ξεκίνησε να εξάγει στην αγορά της Ρωσίας, φέρνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της παραγωγικής μονάδας που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει όχι μόνο να αναβαθμίσει και να εκσυγχρονίσει την παραγωγική της βάση αλλά να παρέχει πλέον προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ποιότητα, περιβαλλοντική ευαισθησία, ενσωματώνοντας γνώση και καινοτομία.
 
Το Κλασέρ γραφείου SKAG SYSTEMS είναι το πρώτο και σημαντικότερο εξαγωγικό προϊόν που έκανε την SKAG γνωστή στο εξωτερικό. Παρουσιάστηκε και τοποθετήθηκε στην Ελληνική αγορά στα τέλη του 1989 και τον Ιανουάριο του 1990 έκανε την επίσημη Πανευρωπαϊκή του εμφάνιση στην Παγκόσμια έκθεση χαρτικών και ειδών αρχειοθέτησης PAPERWORLD 1990 στην Φρανκφούρτη, Γερμανία. Τα πράγματα εξελίχτηκαν πολύ θετικά και μέσα στα 3 πρώτα  χρόνια η SKAG έφτασε να εξάγει σχεδόν το 1/3 της παραγωγής της σε κλασέρ γραφείου Πανευρωπαϊκά. Η εταιρία είναι πλέον  εδραιωμένη  και καταξιωμένη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό  ως μια αξιόπιστη και άρτια εξοπλισμένη παραγωγική μονάδα. 

Η SKAG, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος (πιστοποιημένη κατά ISO 14001 Περιβαλλοντικών  Όρων), υγιεινής και ασφάλειας εργαζομένων (πιστοποιημένη κατά ΟHSΑS 18001 Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας)  και σταθερής ποιότητας, φροντίζοντας για τον έλεγχο των παραγωγικών διαδικασιών της (πιστοποιημένη κατά ISO 9001) και την ασφάλεια των προϊόντων της.


Πηγή : taxheaven
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 
Γραφείο Οικονομικών Συμβούλων
Βέρρος Κωνσταντίνος
Τσαλοπούλου 5, Σέρρες
τηλ: 23210 20700       fax: 23210 99521
http://www.kverros.gr/ mail: kverros@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου