Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ξεκινά προσλήψεις τον Φεβρουάριο η Ryanair

 Ψήφο εμπιστοσύνης των μεγάλων επενδυτών στην ελληνική οικονομία χαρακτήρισε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου την επένδυση 240 εκτ. δολαρίων από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστος Ryanair και τη δημιουργία 2.800 θέσεων εργασίας.

Οι προκηρύξεις για τις 2.800 θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσει η Ryanair με τις νέες βάσεις της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να «βγουν στον αέρα» μέσα στον Φεβρουάριο.
Η πρόσκληση για την κατάθεση αιτήσεων θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ryanair. Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας, για τη νέα βάση στην Αθήνα θα γίνουν 1.200 προσλήψεις, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν 1.600 νέες προσλήψεις.

Η προκήρυξη 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα, να διαθέτουν διαβατήριο της Ε.Ε. και φυσικά να έχουν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση. Οι ειδικότητες που ζητά η εταιρεία είναι: πιλότοι, αεροσυνοδοί, ιπτάμενοι φροντιστές, μηχανικοί, προσωπικό εδάφους (check in, βαλίτσες και άλλα), προσωπικό πίστας (οδηγοί κ.ά). Συγκεκριμένα, η Ryanair θα σταθμεύει δύο αεροσκάφη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ένα αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας την ανάγκη για, 2.800 νέες θέσεις εργασίας, συνολικά. Σε ό,τι αφορά τη βάση της Αθήνας, τα δύο αεροσκάφη θα εκτελούν έξι δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο, ενώ αναμένεται να μεταφέρουν, σε ετήσια βάση, πάνω από 1,2 εκατ. επιβάτες, με περισσότερες από 150 πτήσεις εβδομαδιαίως. Επίσης, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, αναμένεται να δημιουργηθούν 1.200 νέες θέσεις εργασίας.
Εξάλλου, η Ryanair, ξεκινά τον Απρίλιο από τη νέα βάση της στη Θεσσαλονίκη τρεις νέους προορισμούς, σε Αθήνα, Πίζα και Βαρσοβία (σε σύνολο 16), με 212 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση μεταφέροντας 1,6 εκατ. επιβάτες ετησίως, ενώ υπολογίζει ότι θα δημιουργηθούν περισσότερες από 1.600 θέσεις εργασίας.

Πηγή : imerisia
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 
Γραφείο Οικονομικών Συμβούλων
Βέρρος Κωνσταντίνος
Τσαλοπούλου 5, Σέρρες
τηλ: 23210 20700       fax: 23210 99521
http://www.kverros.gr/ mail: kverros@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου