Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 60% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"



Αυξάνεται από 50% σε 60 % το ποσοστό ενίσχυσης των επενδυτικών σχεδίων που θα υποβληθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα - Καινοτομική Επιχειρηματικότητα».




Επίσης, για λόγους καλύτερης προετοιμασίας των ενδιαφερομένων αλλά και για τεχνικούς λόγους μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων των ενδιαφερομένων από 15/7/2011 στις 01/08/2011.

Το Πρόγραμμα «Νέα - Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» έχει συνολικό προϋπολογισμό 30 εκατ. ευρώ και τα ποσά χρηματοδότησης κυμαίνονται από 12.000 ως 180.000 ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν :

•Όλα τα φυσικά πρόσωπα ανεξαρτήτως φύλου τα οποία έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία υποβολής της επενδυτικής πρότασης και τα οποία επιθυμούν να ιδρύσουν / συστήσουν (start -up) μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

•Νεοσύστατες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εταιρικού / εμπορικού χαρακτήρα, καθώς και οι ατομικές επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό χώρο.

•Υφιστάμενες (νέες) μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εταιρικού / εμπορικού χαρακτήρα καθώς και οι ατομικές επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίες έχουν κλείσει από μία έως και πέντε πλήρεις διαχειριστικές χρήσεις, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται αναλυτικά στον οδηγό του προγράμματος.




ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Γραφείο Οικονομικών Συμβούλων
Βέρρος Κωνσταντίνος
Τσαλοπούλου 5, Σέρρες
τηλ: 23210 20700  fax: 23210 20566
http://www.kverros.gr/  mail: kverros@otenet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου